четвер, 14 квітня 2022 р.

 

ШВИДКИЙ РЕЦЕПТ РЕЗИЛІЄНТНОСТІ (СТІЙКОСТІ)

Для чого: щоб вистояти, витривати, перемогти – на часи війни та інших в житті випробувань
Інгредієнти:
1. Цінності: вони є основою, у них будемо занурювати усе інше; це те, що найголовніше, заради чого уся наша боротьба – любові, дітей, майбутнього України і т.д. Дають відчуття сенсу, Правди, незламну витримку та відданість іти до кінця.
2. Дія у надії: основна частка. Ефективно, організовано діяти, зайнявши своє місце у Строї. Діяти з надією, глибоким знанням, що кожен крок наближає до неминучої Перемоги сил Світла. Збалансована дія: і для праці, і для віднови.
3. Мудрі, світлі думки: додаємо при потребі, насправді їх не треба забагато – але рівно стільки, щоби скерувати наші дії та мудро сприймати виклики. Надихаючі вислови, молитви, бойові мантри, поезія – різні форми, але наповнення те ж саме.
Приготування:
1. Змішуємо інгредієнти, даємо трішки настоятися, думкам і діям просочитися цінностями
2. Звіряємо смак – має бути сповнено відчуттям мужності та рішучості, містити аромат любові та глибокого миру. Може включати в залежності від місця і часу виготовлення також елементи тривоги, смутку, праведного гніву – але без гіркоти відчаю, присмаку паніки чи озлоблення. Часто містить відчуття радості та вдячності.
3. Якщо щось смакує не так – корегуємо: є відчай – додаємо надії; паніку – нейтралізуємо відвагою, багато смутку і болю – потребуємо співчуття…
4. Вживаємо.
Підказки:
• Найкраще готувати разом з іншими, тоді виходить дуже гарна композиція…
• Не бійтеся експериментувати – з досвідом буде кожен раз краще!
• Не забуваємо теж пригощати тих, хто поруч, та частуватися у них навзаєм.

Будьмо!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  "ПВК Редан"!!! Що це таке? Як розповідає BBC, йдеться про субкультуру, яка протягом останніх днів через масові бійки набула по...